Snart dansar du åter

Bild från Agneta Norrgårds recension
i SVT:s Go´kväll, 2017

Snart dansar du åter är en berättelse om hur ett enda ögonblick kan förändra våra liv och om att hitta fotfästet igen när allt har rasat. Romanen finns nu som ljudbok hos exempelvis Storytel, Nextory och Bookbeat, samt på många bibliotek. Boken recenserades i SVT:s Gokväll i september, 2017 och finns på många bibliotek samt i nätbokhandel. Den finns också som talbok liksom Cecilias övriga romaner.


Maggis dagar som småbarnsförälder fylls av odramatiska vardagsbestyr. Hon tycker sig leva det perfekta familjelivet. Men allt förändras snabbt när en person i hennes närhet dör och en annan skadas allvarligt. Den stillsamma vardagen byts mot en vandring på katastrofens rand. Ingenting går längre att ta för givet. Inte heller kärleken.


Vad händer med oss själva och de nära relationerna när det som inte får ske slår omkull oss? Hur finner vi fast mark igen?


Vill du beställa?

Besök t ex Bokus eller Adlibris, eller scrolla ner.


Relationsromanen Snart dansar du åter är den helt

fristående fortsättningen på Cecilia Ekhems

debutroman Väntrum (2008).

Lise Svelander har gjort omslagen till båda böckerna.

Snart dansar du åter


Bokhörnan


Här nedan finns Väntrum och Snart dansar du åter att köpa via Publits hemsida. De finns också, liksom tredje romanen Vapenlös exempelvis hos Bokus och Adlibris. Klicka på länkarna för att läsa mer.